Suomen pääomasijoitusyhdistys ry

Suomen pääomasijoitusyhdistys (FVCA) edistää pääomasijoittamisen toimintaedellytyksiä Suomessa sekä ajaa jäsentensä etuja pääomasijoitustoimialalla.

Mitä on pääomasijoittaminen?

Lue pääomasijoitustoimialan vaikuttavuudesta


 Tilaa FVCA uutiskirje


Sähköpostiosoitteesi :


Seuraa meitä Twitterissä @FVCAfiAjankohtaista

20.1.2015 CapMan myy Symbion

CapManin hallinnoimat rahastot ovat myyneet omistusosuutensa ulkoistettujen tuotekehityspalvelujen tarjoajasta Symbio S.A.:sta VXI Global Solutions LLC:lle, joka on kansainvälinen liiketoimintaprosessien ulkoistuspalveluihin erikoistunut yritys. Kaupalla on positiivinen vaikutus CapManin vuoden 2015 tulokseen rahastoilta saatavien noin 1 milj. euron voitonjako-osuustuottojen seurauksena. Irtautumisen kassavirtavaikutus vuodelle 2015 on noin 1,2 milj. euroa. Tulosvaikutuksen odotetaan toteutuvan vuoden 2015 ensimmäisellä vuosipuoliskolla.

Lue lisää

15.1.2015 CapMan myy Cederrothin Orklalle

CapManin hallinnoimat rahastot ovat sopineet myyvänsä omistusosuutensa Cederroth Intressenter AB:stä (“Cederroth”) Orkla Home & Personalille, joka on osa norjalaista Orkla ASA monialayhtiötä. Irtautumisella ei ole olennaista vaikutusta CapManin vuoden 2015 tulokseen, sillä CapManin oman rahastosijoituksen positiivinen käyvän arvon muutos on kirjattu tulokseen jo sijoitusaikana. Irtautumisen kassavirtavaikutus CapMan-konsernille vuonna 2015 on kaupan toteutuessa noin 8 milj. euroa. Kaupan toteutuminen on ehdollinen kilpailuviranomaisten hyväksynnälle ja sen odotetaan toteutuvan viimeistään vuoden 2015 kolmannella neljänneksellä.

Lue lisää

10.12.2014 Elite Varainhoito tuo markkinoille CapMan Collectionin – uuden mahdollisuuden sijoittaa listaamattomiin yhtiöihin ja kiinteistöihin

CapMan Collection on ensimmäinen yksityissijoittajille suunnattu erikoissijoitusrahasto, joka mahdollistaa sijoittamisen listaamattomaan markkinaan likviditeetin tarjoavalla rakenteella ja aikaisempaa pienemmällä sijoituspanoksella. CapMan Collection muodostetaan pääosin pääomasijoitusyhtiö CapManin hallinnoimista rahastoista, joiden salkussa oleviin listaamattomiin kohteisiin kuuluvat muun muassa suomalaiset yritykset Kämp Group ja Harvia.

Lue lisää


Tapahtumat

Helmikuu

Muut tapahtumat 5.2.2015 Eu-riskirahoituspäivä

Maaliskuu

Muut tapahtumat 4. - 5.3.2015 7th annual Nordic Fundraising Summit
FVCA tapahtumat 26.3.2015 FVCA kevätseminaari