FVCA blogi

16.11.2015 11.26

SLUSH – näin sen näin / Jari Mieskonen

Minun SLUSHini alkoi tänä vuonna jo tiistaina Investor day:n ohjelmalla. Espoo Innovation Garden oli saanut koottua Tapiolan EMMA museoon kiinnostavan joukon kansainvälisiä sijoittajia ja kotimaisia alan toimijoita. Tilaisuudessa muutama espoolainen yritys kertoi tekemisistään ja syistä, miksi ovat juuri Espoossa. Vaikka huonohko äänentoisto osaltaan sumensi sisällön seuraamista se ei laimentanut tilaisuuden hyvää pöhinää.

Espoon tilaisuudesta siirryttiin Helsinkiin yhteiskuljetuksella, mikä mahdollisti tutustumisen vierustoverin taustoihin ja SLUSH-intressiin. Jo tässä vaiheessa oli helppo huomata, että aasialaisten kiinnostus SLUSHia kohtaan on kasvanut huomattavasti. GE:n nimeä kantaneeseen illallistilaisuuteen oli myös saatu mukaan edustava joukko alan toimijoita. Ministeritason avaukset ja tiukka puheensorina täytti Vanhan Ylioppilastalon. Tätähän juuri SLUSH on: tapaamisia, kohtaamisia ja keskusteluja. Tavastian ja Daruden Sandstormin jälkeen levolle ja valmistautumaan varsinaiseen tapahtumaan.

Keskiviikko ja torstai meni aamut yrityksiä tavatessa ja illat kollegoiden ja muiden toimijoiden kanssa verkottumisessa. Uuvuttavaa, mutta toki myös ennen kaikkea antoisaa. Juuri tätä Suomi tarvitsee kaiken voivottelun keskelle. Toki myös todellisia menestystarinoita tarvitaan – ja kyllä niitä näistä yritysaluista joitakin tulee. SLUSH on tällä erää tässä – jäädään työstämään löytöjä ja hyödyntämään syntyneitä kontakteja. Tulkoon taas uusi slush – mutta myös toivottavasti lunta välillä.

Mieskonen-Jari

Jari Mieskonen
Toimitusjohtaja                                           
Conor Venture Partners Oy


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi


Nimi
Otsikko
Kommentti *
Älä täytä
Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia
Ei kommentteja