Uutisia pääomasijoitustoimialalta

24.10.2016 8.00

Eera Waste Refiningille miljoona euroa rahoitusta

Eera Waste Refining Oy on saanut miljoona euroa rahoitusta Lifeline Ventures O:ltä, Wate Oy:ltä ja Finow Oy:ltä. Se kehittää jätteestä energiaa jalostavaa teknologiaa.

Yritys perustettiin vuoden 2016 alussa ja toimitusjohtaja Hannu Lepomäki aloitti elokuussa.  Yritys perustettiin vuoden 2016 alussa ja toimitusjohtaja Hannu Lepomäki aloitti elokuussa. 

Yhtiön tavoite on viedä suomalaista cleantechia maailmalle ostamalla sitä. Se tuottaa raaka-aineita ja energiaa jätteestä ja biomassasta. Käytännössä se perustaa paikallisten toimijoiden kanssa yrityksen maahan, jossa on tarvetta teknologialle. Perustettu yhtiö ostaa teknologiaa länsimaista ja tuo liiketoimintaosaamista kehittyvälle markkinalle. Ensimmäinen yhtiö on perustettu Omaniin. Daud Group of Companies -yhtiön kanssa perustettu Arafin kehittää jätteestä energiaa -investointiprojektia paikallisen sementtitehtaan kanssa.

Chilessä Eera Waste Refining on tehnyt hankesopimuksen KDM Empresas -yhtiön kanssa minimoidakseen kaatopaikalle joutuvan jätteen määrää Santiagossa ja tuottaakseen kierrätettäviä materiaaleja ja energiaa. 


Eera Waste Refiningin perusti Era Industrial Development yhdessä Esko Ahon ja Jorma Elorannan kanssa.

---


Lisätiedot:


Eera Waste Refining: http://eeraindustrial.com/en/investment/eera-waste-refining/

Lifeline Ventures: http://www.lifelineventures.com/Palaa otsikoihin