Uutisia pääomasijoitustoimialalta

26.10.2016 9.45

Korona Invest vahvisti tiimiään kolmella partnerilla

Pekka Tammela, Jouni Pohjonen ja Juho Mäkiaho tulivan Koronan uusiksi partnereiksi kolmannen rahaston perustamisen yhteydessä

Korona Invest keräsi 33,5 milj. euroa kolmannen rahaston ensimmäisessä sulkemisessa Korona Fund III Ky -nimiseen rahastoon. Tavoitteena on kasvattaa rahaston koko vähintään 50 milj. euroon kasvuvaiheen yritysten rahoittamiseen.

Korona Investin partnerien määrä tuplaantui, kun tiimiä vahvistettiin kolmella uudella partnerilla. Uusista partnereista Pekka Tammela ja Jouni Pohjonen aloittivat työt Koronan palveluksessa lokakuun alussa sijoitusjohtajina. Samassa yhteydessä Koronassa analyytikkona toiminut Juho Mäkiaho nimitettiin Associateksi ja partneriksi.

Tamperelaisella Pekka Tammelalla on 15 vuoden kokemus erilaisista yritysjärjestelyistä kotimaassa ja kansainvälisesti. Pekka on toiminut useita vuosia pörssiyhtiö Revenio Group Oyj:n hallituksen puheenjohtajana sekä partnerina yrityskauppoihin erikoistuneessa PJ Maa Partners Oy:ssä. Tämän lisäksi Pekalla on talousjohtaja kokemusta Panostaja Oyj:stä sekä Solteq Oyj:stä.

Jouni Pohjonen on toiminut 25 vuotta vaativissa kotimaisissa ja kansainvälisissä liikkeenjohdon tehtävissä, kuten Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy:n toimitusjohtajana sekä tulosvastuullisissa tehtävissä Oriolassa, Instrumentariumissa ja Perloksella.

Juho Mäkiaho on Koronassa näyttönsä antanut nouseva kyky. Hän on Aalto yliopistotosta valmistunut KTM, joka on työskennellyt analyytikkona Koronassa ja tehnyt oman työn ohessa gradun pääomasijoitustoiminnasta Koronan palveluksessa.

"Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme toivottaa uudet partnerit tervetulleeksi tiimiimme. Heidän vahvat näyttönsä ja monipuolinen kokemuksensa parantavat merkittävästi Korona Investin mahdollisuuksia tukea lokakuussa 2016 perustetun uuden rahastomme sijoituskohteita nopean kasvun tuomissa haasteissa", kommentoi Korona Investin toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki.


Korona Invest Oy

Korona Invest on yrittäjävetoisesti toimiva pääomasijoitusrahastojen hallinnointiyhtiö, joka on erikoistunut liikevaihdoltaan 2-20 milj. euron suuruisten kasvuyritysten rahoittamiseen.

 

Lisätietoa

Korona Invest Oy

toimitusjohtaja Vesa Lehtomäki, puh. 050 3376 969

sijoitusjohtaja Pekka Tammela puh. 040 5039 009

sijoitusjohtaja Jouni Pohjonen, puh. 050 3263 904

associate Juho Mäkiaho, puh. 040 9627 662

sähköposti: etunimi.sukunimi@koronainvest.fi


Palaa otsikoihin