Uutisia pääomasijoitustoimialalta

28.10.2016 15.30

Miltton Markets on liittynyt FVCA:n liitännäisjäseneksi

Miltton Markets on äskettäin perustettu, Suomen suurimman viestintätoimistoryhmä Milttonin tytäryhtiö, joka laajentaa Milttonin tarjoamia kokonaisvaltaisia viestintä-, mediasuhde-, vaikuttajaviestintä- ja markkinointiviestintäpalveluja talousviestinnän, pääomamarkkinoiden, osakeantien ja rahoitusjärjestelyjen, sijoittajaviestinnän, yhtiöiden nykytilan muutosten sekä näihin liittyvien palvelujen strategiseen neuvonantoon.

Viestintätoimistojen on entistä tärkeämpää tuntea omakohtaisesti eri kohderyhmät ja niiden toimintatavat. Miltton Marketsin neuvonantajat ovat toimineet pitkään markkinoilla vaativissa johto- ja asiantuntijatehtävissä. Pääomasijoittajina he ovat olleet rakentamassa kasvua startup-yrityksille ja exit-polkua noteeraamattomille yhtiöille.

”Kasvuhakuinen yritys sisällyttää viestinnän strategiselle asialistalleen riittävän ajoissa jo toimintaansa suunnitellessaan. Kohderyhmien tarpeista suunnitellun ja toteutetun strategisen talousviestinnän lisäksi tarvitaan useimmiten myös muuta viestintää, markkinointia ja media- ja yhteiskuntasuhteiden hoitoa”, toteaa Johannes Schulman, Miltton Marketsin toimitusjohtaja.

Milttonin markkinatiimi auttaa uskottavan sijoitustarinan rakentamisessa ja yritysjärjestelyjen, rahoituskierrosten ja listautumisten menestyksekkäässä läpiviennissä. Lisäksi Miltton Markets auttaa listaamattomia ja listattuja yhtiöitä sidosryhmä- ja osakasviestinnässä, mukaan luettuna säännöllisen ja jatkuvan tiedonantovelvollisuuden piiriin kuuluva viestintä ja sijoittajasuhdeviestintä.

”Näkemyksemme mukaan yritystapahtumien ja exit-prosessien onnistuneessa läpimenossa viestinnän neuvonantajan rooli on aivan keskeinen. Onnistunut viestintä vaatii neuvonantajalta myös arvonmäärityksen, sijoitusymmärryksen, riskienhallintaosaamisen, ja koko markkinaekosysteemin ja listayhtiöiden hinnoittelun ymmärtämistä. Kumppanin on oltava osaava, aloitteellinen, kohderyhmät tunteva ja tarpeeksi hyvin resursoitu”, vahvistaa Schulman.

Oletko kiinnostunut Miltton Marketsin palveluista?

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Johannes Schulman, toimitusjohtaja

johannes.schulman@milttonmarkets.fi
+358 50 321 7447


Palaa otsikoihin