FVCA:n uutiskirjeet

FVCA:n uutiskirjeeseen koostetaan 2-3 kuukauden välein pääomasijoitusalan tapahtumia, uutisointia sekä FVCA:n näkökulmasta merkittävimpiä edunvalvonta-asioita. Kirje toimitetaan kaikille sen tilanneille.

Maistiaisen uusimmasta uutiskirjeestä löydät tältä sivulta, ja voit halutessasi myös tutustua vanhoihin uutiskirjeisiin.

Helpoimmalla tietysti pääset, kun tilaat uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi:Tuorein uutiskirjeemme:


*|MC:SUBJECT|*
Pääomasijoitusyhdistyksen uutiskirje, maaliskuu 2017


KASVUN RAKENTAJAT

Suomen pääomasijoitusyhdistys - FVCA:n uutiskirje

"En ole ­koskaan nähnyt näin ­paljon ulko­maisten sijoittajien ­aktiviteettia ­Suomessa."

— Sami Lampinen, pääomasijoitusyhtiö Inventure

Tällä viikolla kuulimme erinomaisia uutisia pääomasijoitusalalta.

Suomalaisten kasvuyhtiöiden keräämä rahoitus kasvoi nimittäin viidettä vuotta peräjälkeen. Kokonaissumma kasvoi viime vuonna peräti 42 prosenttia 383 miljoonaan euroon.

Erityisesti startupeille isoja yli 10 miljoonan euron rahoituskierroksia kansainvälisiltä sijoittajilta on nähty aiempaa useampia.

Tämä kertoo sijoitusta hakevien yritysten korkeasta laadusta. Suomi on jo monessa mielessä maailman vahvimpia startup-maita.

Uutinen oli merkittävä ja se levisi laajalle niin suomalaisissa kuin ulkomaisissa medioissa. Teimme uutiskoonnin aiheesta luettavaksesi.

Lisäksi tällä viikolla juhlimme Kasvunrakentaja 2017 -kilpailun voittanutta Blueprintin Geneticsiä.

Kilpailussa etsittiin pääomasijoittajien yli 700 kohdeyhtiön joukosta mielenkiintoisimpiä ja innostavimpiä tarinoita.

Blueprint vetosi vakuuttavalla ja onnistuneella kasvutarinallaan, jossa uniikkia suomalaista genetiikan osaamista on viety maailmalle.

Yhtiön tulevaisuus on hyvin lupaava, minkä toimitusjohtaja Tommi Lehtonen tiivistää selkeästi: "Visiona on olla johtaja perinnöllisten sairauksien testaamisessa – kaikkialla muualla kuin syöpäkentällä".

Blueprintin kasvutarinan Stanfordista globaaleille markkinoille voit lukea sivuiltamme: "Blueprint Genetics parantaa maailmaa testi kerrallaan"

Kilpailun voittajat vasemmalta oikealle: Tommi Lehtonen (CEO, Blueprint Genetics), Tuomas Kosonen (Partner, Inventure) ja Ville Koskenvuo (hallituksen pj, Blueprint Genetics)

Meitä ja toimialan kuulumisia voit seurailla aina myös Twitterissä tai sivujemme välityksellä

Keväisin terveisin,

Otto Ahoniemi
Viestinnän tekijä
Suomen pääomasijoitusyhdistys - FVCAKaikki uutiskirjeet