Uutisia pääomasijoitustoimialalta

6.3.2017 Kolme suunnannäyttäjää kilpailee Kasvunrakentaja 2017 -tittelistä

Neljättä vuotta järjestettävässä Kasvunrakentaja-kilpailussa etsitään pääomasijoittajien kohdeyhtiöiden joukosta mielenkiintoisinta ja innostavinta tarinaa. Kilpailun järjestää Suomen pääomasijoitusyhdistys - FVCA yhteistyössä PwC:n kanssa. Tänä vuonna finaaliin ovat selvinneet Blueprint Genetics, Oral Hammaslääkärit ja Verto Analytics. Kilpailun voittaja julkaistaan 16.3.

Lue lisää

 

2.3.2017 Panostaja Oyj on liittynyt FVCA:n jäseneksi

Panostaja on liittynyt Suomen pääomasijoitusyhdistys ry:n jäseneksi. Panostaja on pitkäaikainen sijoittaja, joka tekee oman pääoman ehtoisia sijoituksia omasta taseestaan.

Lue lisää

 

17.2.2017 Folmer keräsi 62 MEUR rahaston kotimaisten pk-yritysten kehittämiseen

Tavoitteena on olla kohdeyritykselle kumppani rahoituksen, liiketoiminnan ja henkilöstöpääoman kehittämisessä.

Lue lisää

 

17.2.2017 FVCA:n uusin liitännäisjäsen on strateginen viestinnän kumppani Pohjoisranta Burson-Marsteller

“It takes 20 years to build a reputation and five minutes to ruin it. If you think about that, you’ll do things differently.” – Warren Buffett –

Lue lisää

 

9.2.2017 Sentica on myynyt Kotipizza Group Oyj:n osakkeensa

Sentica Buyout III Ky ja Sentica Buyout III Co-Investment Ky ovat myyneet kaikki Kotipizza Group Oyj:n osakkeensa nopeutetussa tarjousmenettelyssä.

Lue lisää

 

1.2.2017 FVCA:n tuorein liitännäisjäsen on Azets

Azets on uusi yritys, jolla on merkittävä historia. Uudesta nimestä huolimatta olemme Pohjoismaiden merkittävin talous- ja palkkahallinnon sekä HR-palveluiden asiantuntijaorganisaatio. Erikoisosaamistamme on ulkoistuspalveluiden lisäksi kokonaisratkaisuiden konsultointi esimerkiksi sopivimpien pilvipalveluiden valinta asiakaskohtaisesti, järjestelmien välisten integraatioiden toteuttaminen ja automaation hyödyntäminen toiminnan tehostamisessa.

Lue lisää

 

30.1.2017 Valmet Automotive ja CATL strategiseen kumppanuuteen sähköautoratkaisuissa – samalla CATL merkittäväksi omistajaksi Valmet Automotiveen

Valmet Automotive ja Contemporary Amperex Technology Limited (CATL), yksi maailman johtavista akkuratkaisujen tuottajista, ovat sopineet strategisesta kumppanuudesta sähköautoratkaisuihin liittyen. Samalla CATL on merkinnyt suunnatussa annissa Valmet Automotiven uusia osakkeita 22 prosentin omistusosuuden arvosta. Annin jälkeen Valmet Automotiven omistajina ovat Pontos (39 %), Tesi (39 %) ja CATL (22 %).

Lue lisää


Edelliset Seuraavat