Uutisia pääomasijoitustoimialalta

29.11.2016 Verdane sijoittaa yli 5 miljoonaa euroa ohjelmistoyhtiö Vaadiniin

Vaadin keräsi jo toisen kansainvälisen sijoituskierroksen tänä vuonna. Sijoituksella vauhditetaan yhtiön tuotekehitystä ja markkinointia.

Lue lisää


28.11.2016 Hyvä trendi jatkuu - Suomalaisten startup- ja kasvuyritysten saamat pääomasijoitukset vakiintumassa Euroopan huipputasolle

Suomen pääomasijoitusyhdistyksen tilastojen mukaan suomalaisten startup- ja kasvuyritysten saamien pääomasijoitusten määrä on säilynyt jo neljättä vuotta peräkkäin hyvällä tasolla. Vuonna 2016 ensimmäisen puolen vuoden aikana suomalaiset kasvuyritykset ovat saaneet 65 miljoonaa euroa suomalaisilta ja ulkomaisilta pääomasijoittajilta. Saman kehityksen odotetaan jatkuvan myös vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Lue lisää

 

14.11.2016 Teollisuussijoitus ja EOC Capital investoivat yrityskauppaprosessien digitalisointiin keskittyvään Midaxoon

Teollisuussijoitus on pääsijoittajana Midaxon juuri päättyneessä 3.6 miljoonan euron rahoituskierroksessa. Ruotsalainen EOC Capital osallistuu 1.15 miljoonalla eurolla ja nykyiset sijoittajat noin 950 000 eurolla. Tämän lisäksi sijoittajina toimivat Finnvera ja joukko bisnesenkeleitä.

Lue lisää


8.11.2016 Kampaamopalveluiden Airbnb Timma keräsi 600 000 euroa kansainvälistymiseen

Viime hetken hius-, kauneus- ja hierontapalveluiden markkinapaikka Timma toimii nyt suurimmissa suomalaiskaupungeissa ja on aloittanut kansainvälistymisen Tukholmasta.

Lue lisää

 

11.3.2016 Vaaka Partners vahvistaa tiimiä: Ville Koskenvuo, aiemmin pääomasijoitusyhtiö EQT:lla, liittyy partneriksi

Vaaka Partners on tehnyt merkittävän rekrytoinnin vahvistaakseen tiimiä – Ville Koskenvuo on nimitetty partneriksi ja tulee globaalista pääomasijoitusyhtiö EQT:sta. Ville aloittaa Vaaka Partnersilla marraskuun 1. päivä ja tulee diilivastaavan partnerin rooliin erityisesti tukemaan Vaaka Partnersin omistamien yhtiöiden kansainvälistä kasvua.

Lue lisää

 

1.11.2016 Vaaka Partners kiihdyttää kiertotalousyhtiö Molok Oy:n maailmalle

Suomalainen pääomasijoittaja Vaaka Partners sijoittaa perheyritys Molok Oy:öön, joka on jätteiden Syväkeräys-järjestelmien alkuperäinen kehittäjä ja toimittaja. Järjestelyn tavoitteena on vahvasti vientiin suuntautuneen kiertotalousyhtiön kasvun kiihdyttäminen kansainvälisesti.

Lue lisää

 

28.10.2016 Miltton Markets on liittynyt FVCA:n liitännäisjäseneksi

Miltton Markets on äskettäin perustettu, Suomen suurimman viestintätoimistoryhmä Milttonin tytäryhtiö, joka laajentaa Milttonin tarjoamia kokonaisvaltaisia viestintä-, mediasuhde-, vaikuttajaviestintä- ja markkinointiviestintäpalveluja talousviestinnän, pääomamarkkinoiden, osakeantien ja rahoitusjärjestelyjen, sijoittajaviestinnän, yhtiöiden nykytilan muutosten sekä näihin liittyvien palvelujen strategiseen neuvonantoon.

Lue lisää

 

Edelliset Seuraavat