Uutisia pääomasijoitustoimialalta

11.12.2017 CapMan on perustanut kasvusijoituksiin keskittyvän 86 miljoonan euron rahaston

CapMan on perustanut 86 miljoonan euron kasvusijoitusrahaston, joka keskittyy suoriin vähemmistösijoituksiin listaamattomiin yrityksiin, jotka tavoittelevat nopeaa kasvua. Rahaston sijoittajakunta koostuu muun muassa menestyneistä yrittäjistä, jotka haluavat tukea suomalaista yrittäjyyttä uudella tavalla. Rahaston kysyntä ylitti odotuksemme ja rahasto ylimerkittiin selvästi.

Lue lisää

 

29.11.2017 Conor Venture Partners Names Niklas Savander as New Venture Partner

Espoo, Finland – November 28, 2017 – Conor Venture Partners, the leading Nordic and Baltic early-stage technology VC, today announced that it has invited Mr. Niklas Savander to join as a Venture Partner.

Lue lisää

 

7.11.2017 Jäsenuutisia: Taaleri Pääomarahastot Oy yhdistyksen jäseneksi

”Haluamme luoda uutta omistajuuden kulttuuria, olla mukana vaikuttamassa toimialan kehitykseen ja tietysti löytää uusia hyviä sijoituskohteita”, listaa Taaleri Pääomarahastojen hallintopäällikkö Anna Halminen syitä FVCA:n jäseneksi ryhtymiseen.

Lue lisää

 

1.11.2017 Danfoss ostaa johtavan sähköisten ratkaisujen asiantuntijan Visedon

Sähköisiin voimalinjoihin ja komponentteihin erikoistunut Visedo siirtyy tanskalaisen perheyhtiön Danfossin omistukseen. Tesin salkkuun vuodesta 2013 kuulunut Visedo on maailman johtavia työkoneiden ja meriteollisuuden sähköisten ratkaisujen asiantuntijoita. Yrityskaupalla Danfoss vastaa päästöjä ja saasteita vähentävien sähköisten ratkaisujen kasvavaan kysyntään ja lisää tuottavuutta. Visedon pääkonttori sijaitsee Lappeenrannassa.

Lue lisää

 

25.10.2017 Kasvurahastojen Rahasto III kiihdyttää yritysten kasvua ja kansainvälistymistä

Suomalaiset kasvuyritykset ovat kehittyneet viimevuosina hyvin. Tesin hallinnoimat Kasvurahastojen Rahastot ovat olleet merkittäviä sijoittajia suomalaisissa pääomasijoitusrahastoissa, jotka ovat tuoneet kasvuyrityksiin osaamista ja pääomia. Uusi 150 miljoonan euron Kasvurahastojen Rahasto III on tähän tervetullut jatkumo.

Lue lisää

 

11.10.2017 Esittelyssä opiskelijavetoinen pääomasijoitusyhtiö Wave Ventures

FVCA:n tuoreimmassa jäsenesittelyssä kuullaan Wave Ventures:ta, opiskelijavetoisesta venture capital -fundista. Wave Ventures on vuoden 2017 alussa perustettu pääomasijoitusyhtiö, joka hallinnoi 1,2 miljoonan euron suuruista rahastoa. Yhtiön tiimissä on monipuolinen joukko opiskelijoita eri aloilta ja sen tukena on nimekkäitä ja kokeneita suomalaisia ja kansainvälisiä sijoittajia ja sarjayrittäjiä.

Lue lisää

 

9.10.2017 Korona Investin kolmas rahasto on käynnistynyt vauhdikkaasti

Korona Investin kolmannen rahaston (Korona Fund III Ky) hallinnoitavat varat kasvoivat 62,5 milj. euroon lopullisen sulkeutumisen yhteydessä.

Lue lisää


Seuraavat