Liitännäisjäsenet


Fondia Oy

Fondia ratkaisee liikejuridiikan ostamiseen liittyvät ongelmat. Tarjoamme selkeitä, liiketoimintalähtöisiä ja helposti hankittavia palvelupaketteja.

Fondia LDaaS (Legal Department as a Service) -lakiosastopalvelu toimii kuin ulkoistettu lakiosasto, joka istuu saumattomasti yrityksen arkeen. LDaaS-lakiosastopalvelun asiakkaana yrityksen käytössä on kaiken aikaa tarvittavalla määrällä osaamista ja resursseja varusteltu tuttu lakimiestiimi. Tämä tiimi hoitaa yrityksen juridiikan asiantuntevasti, mutta bisneksen kannalta järkevästi, ilman turhia koukeroita. Palvelun hinnoittelu on läpinäkyvää, ja yritys voi varata omalta tiimiltään kuukausittain sopivan määrän resursseja.

FondiaYritysjärjestelyt tarjoaa palveluita sekä LDaaS asiakkaillemme että pääomasijoittajille ja muille sijoittajille. Palvelu on korkeatasoista mutta samalla kustannustehokasta ja mutkatonta. Yritysjärjestelytiimimme jäsenillä on laaja kokemus erikokoisista yritysjärjestelyistä sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Fondian toimintatavan mukaisesti myös yritysjärjestelyprojekteihin otetaan tarpeen vaatiessa mukaan kokeneita in-house -taustan omaavia juristeja, jotka mahdollistavat mm. kohdeyhtiön due diligence -tarkastuksen toteuttamisen sillä tarkkuudella ja tehokkuudella, joka mahdollistaa kohdeyhtiön lakiasioiden haltuunoton integraatiovaiheessa saumattomasti ja kustannustehokkaasti.

Koska FondiaYritysjärjestelyt ja Fondia LDaaS -palvelupaketit kattavat yhdessä sijoituksen koko elinkaaren, soveltuvat Fondian palvelut erityisen hyvin pääomasijoittajille tai näiden kohdeyrityksille.

Yhteyshenkilö Mårten Janson
Sähköpostiosoite firstname.lastname (at) fondia.fi
Osoite Lönnrotinkatu 5
PL 4
00101 Helsinki
www-osoite http://www.fondia.fi