Löydä pääomasijoittaja


Korona Invest Oy

Korona Invest on 2006 perustettu suomalainen pääomasijoittaja, joka on erikoistunut pienehköjen ja keskisuurten yritysten kasvurahoitukseen ja yritysjärjestelyiden toteuttamiseen. Koronan kahteen ensimmäiseen rahastoon on kerätty yhteensä 93 miljoonan euron pääomat.

Sijoituskohteissamme tavoitteenamme on kestävän kasvun luominen yhdessä toimivan johdon kanssa. Tavoitteenamme on kohdeyritystemme kannattava kasvu ja pitkän aikavälin menestyksen turvaaminen.

Korona Investin tiimi on kasvattanut onnistuneesti useita yhtiöitä, jotka edustavat oman toimialansa parhaita käytäntöjä. Koronan tiimillä on osaamista ja näyttöjä lukuisten yrityskauppojen toteuttamisesta, yhtiöittämisistä, toimialan rakennejärjestelyistä, sukupolvenvaihdoksista sekä yritysten tukemisesta vaativissa muutostilanteissa.

Korona voi tehdä sijoituksia kasvukykyisiin ja -haluisiin yrityksiin toimialasta riippumatta.  Salkussamme on menestyneitä yrityksissä useilta toimialaoloilta. Esimerkkeinä mainittakoon yrityspalvelut, kiertotalous, varhaiskasvatus, asumispalvelut sekä terveydenhuolto- ja sosiaalialojen palveluyritykset.

Yhteyshenkilö Vesa Lehtomäki
Sähköpostiosoite firstname.lastname (at) koronainvest.fi
Osoite Tekniikantie 12
02150 Espoo
www-osoite http://www.koronainvest.fi